2013-12-26 10:48:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Tele van jó ötletekkel

Napi horoszkóp december 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nehéz most ellenállni az önt kimozdítani akaró erőknek, de mégis meg kell próbálnia. Ha ön kezdeményez, az persze mindjárt más: akkor könnyebb tartania az irányt. De ha mégis engedi, hogy más hasson, akkor is meg kell próbálnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Tele van jó ötletekkel, harmóniára törekvő gondolatokkal. Emberi kapcsolataiért az utóbbi időben sokat kellett küzdenie, de most, Karácsony másnapján érzi, hogy nem volt hiábavaló a küzdelem. Kedvesével boldogok lehetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Hangulata igen változékony. Néha úgy érzi, a legszívesebben kiugrana a bőréből, máskor meg, mintha mély búbánat gyötörné. Ez a lelki ingadozás az ünnepi bezártságnak is betudható. Menjen társaságba, keresse fel a barátait!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha süt a nap, vagy esik a hó, akkor ma madarat lehet fogatni önnel. A szomorú idő azonban mintha a lelkében is borulást okozna. Ha a külső körülmények nem segítik hozzá, már csak a saját világító erejében bízhat. Gyújtson fényeket! Vidítsa a szobája homályát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A változatosság gyönyörködtet: ön is akkor érzi jól magát, ha az ünnepeket sem csak a négy fal között töltheti. Egy karácsonyi kirándulás remek ötlet! Ha havas tájakon nem szánkózhat, legalább egy meleg termálfürdőben merüljön el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az álmodozás csak pozitív formájában jó dolog, ha azonban a rossz gondolatokban merül el, akkor esélye van arra, hogy megfoganjanak. Vigyázzon hát, mit vet el lelki talajába! A mosollyal többet elérhet, mint a könnyekkel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Erőteljesebb, karakteresebb döntésekre van szüksége, ha azt akarja, hogy élete végre jó irányt vegyen. Ami eddig örömmel töltötte el, a személyes szabadsága, ma inkább súlytalanságnak tűnik. Ideje lenne végre vállalnia a sorsát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Túl agresszívnak mutatkozik, meg kellene próbálnia uralkodni az érzésein. Ha hibázott valamiben, legyen kezdeményező a bocsánatkérésben! A szeretet ünnepe ehhez a legjobb alkalmat és hátteret kínálja önnek. Most ne puskázza el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Koncentráljon végre a családjára! Ha valamiben változtatni szeretne, most jó alkalom kínálkozik arra, hogy ezt meg is beszéljék egymással. Most mindenki kiegyensúlyozott, és ez jó körülményeket teremt a „béketárgyalásokhoz”.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napon igencsak rózsaszínnek látja a világot. Az ünnepi hangulatban áthangolódott a lelke is, kevesebb elvárással, és több szeretettel közeledik a szerettei felé. A lelassuló napokon új utak nyílnak meg az elméjében.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ne engedje, hogy a csábítás erőt vegyen önön. Azok az erők, amelyek ki akarják mozdítani az otthonából, a megszokott körülményei közül, nem jelentenek igazi perspektívát. Így csak cseberből vederbe esne. A megoldás nem ebben van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon a kelleténél tartózkodóbbnak mutatkozhat. Pedig kár lenne ezt a szép karácsonyi napot a hidegségével elrontania. Legyen engedékenyebb még akkor is, ha erre érdemtelennek tartja a társát. Valószínűleg rosszul ítéli meg őt.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: